پاورپوینت درباره سفارشهای عمومی برای تغذیه در ماه مبارک رمضان

دسته بندي : پاورپوینت » گوناگون
دسته بندی: Powerpoint



نوع فایل: ppt (قابل ويرايش و آماده پرينت)



تعداد اسلاید: 12 اسلاید

قسمتی از متن فایل دانلودی
oسفارشهای عمومی برا ی تغذیه در ماه مبارک رمضان
oهنگام افطار از آغاز کردن غذا با آب سرد، نوشابه و مانند اینها جداً خودداری کنید. به جای آب سرد کمی آب گرم یا چای میل کنید.
oافطار را با خرما، کشمش، عسل و بطور کلی با یک قند طبیعی آغاز کنید. به این ترتیب اشتها کنترل می شود و پر خوری کمتر پیش می‌آید.
oسفارشهای عمومی برا ی تغذیه در ماه مبارک رمضان
oخوردن چای شیرین کم رنگ، شیر گرم، فرنی و حلیم کم ‌روغن در آغاز افطار مناسب است.
oنان و پنیر و سبزی (ضد عفونی شده) و یا نان و پنیر و مغز گردو نیز خوب است.
o
oسفارشهای عمومی برا ی تغذیه در ماه مبارک رمضان
oسبزی را در افطار میل کنید. سبزی در سحری، گاهی منجر به تشنگی در طول روز می‌شود.
o از آشامیدن آب فراوان در وسط غذا خودداری کنید. آب در وسط غذا سبب رقیق شدن شیره گوارشی و اختلال در هضم می‌شود.
oسفارشهای عمومی برا ی تغذیه در ماه مبارک رمضان
oدر زمان بین افطار تا سحر، با رعایت فاصله با غذا، آب کافی بیاشامید.
o حتماً برای صرف سحری، کمی زودتر از خواب ببرخیزید تا هم ضمن استفاده از برکات معنوی ساعات سحر و مناجات ، بدون عجله و با آرامش سحری بخورید. حتی اگر میل به خوردن غذا ندارید ، آب، چای، شیر و مانند این‌ها را فراموش نکنید.
o
oسفارشهای عمومی برا ی تغذیه در ماه مبارک رمضان
oاز خوردن تنقلات فراوان ،انواع دسرها و شیرینی‌ها با شکر زیاد در برنامه افطار و سحر خودداری کنید.
oحتماً در غذای افطار و به خصوص سحر میوه میل کنید. علاوه بر میوه‌جات فصل، از خیسانده برگه آلو، زردآلو، انجیر و مانند این ها هم می توان به عنوان میوه استفاده کرد. گوجه فرنگی هم می تواند نقش میوه را داشته باشد.
o
oسفارشهای عمومی برا ی تغذیه در ماه مبارک رمضان
oاگر در ماه رمضان دچار یبوست می‌شوید. علاوه بر میوه از خورش‌های ملین مثل خورش آلو و خورش‌های سبزی‌دار بیشتر استفاده کنید.
oدر طول زمان روزه از رفتن به حمام داغ، خون دادن و کارهایی که موجب ضعف و بی‌حالی می‌شود خودداری کنید
oسفارشهای عمومی برا ی تغذیه در ماه مبارک رمضان
oمعده خالی در هنگام افطار تحمل غذای خشن را ندارد، لذا خوردن غذاهای سهل الهضم و تقریباً نرم برای افطار مناسب‌تر است.
oاگر تخم مرغ میل می کنید در درجه اول به صورت آب‌پز سفت و در درجه دوم به صورت نیم‌بند (به شرط آن که سفیده آن منعقد شده باشد و زرده کمی حالت سفتی به خود گرفته باشد) میل کنید. تخم مرغ نیمرو زیان بخش بوده و همچنین دیر هضم‌تر از تخم مرغ آب‌پز است.
دسته بندی: پاورپوینت » گوناگون

تعداد مشاهده: 6911 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: ppt_قابل ویرایش

تعداد صفحات: 12

حجم فایل:15 کیلوبایت

 قیمت: 18,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل پشتیبانی 24 ساعته : 09909994252